Bokföring

Webbaserat bokföringsprogram gör det enkelt för den mindre föreningen

Vårt bokföringsprogram passar även den mest ovane bokföraren i den mindre föreningen. Tack vare förenklade begrepp blir det lättare att förstå flödet, och snabbknappar för de vanligaste verifikaten gör systemet smidigt och lättarbetat.

Fördelarna med webbaserad bokföring i en medlemsorganisation är många. Till exempel kan man vid styrelseskifte överlåta bokföringen till den nye kassören genom att enkelt ge honom eller henne behörighet i modulen. Inga överföringar av filer från dator till dator behövs.

Bokföringsprogrammet är en fristående tilläggsmodul som alltid ingår i våra paket Förening och Förening Plus, men som också kan köpas helt separat.

• Förenklade begrepp Exempelvis ”Pengar betalas från” och ”Kostnaden avser”
  • Snabbknappar För snabb åtkomst till de vanligaste verifikaten
  • Analyser Jämförelse mot budget direkt i rapporter
  • Projektredovisning Enkelt att ta ut rapporter för specifika projekt
  • Import och export Standardformat för att enkelt kunna importera och exportera till och från andra bokföringsprogram
  • Automatisk backup

Vill du veta mer om Bokföringsprogrammet?