Medlemssystem grundkurs 8 juni 2018

Kursen är uppbyggd kring hanterandet av flödet inom systemet - registrering av ny medlem, sökning, rapporter, grupperingar, utträde  - samt de olika funktioner som hanterar detta.

Kursen passar både dig som inte har några förkunskaper i medlemssystemet och dig som har viss erfarenhet sedan tidigare.

Vi blandar teori med praktiska övningar och när dagen är slut ska du bland annat kunna...

• lägga upp och hantera medlemmar och de olika varianter som är aktuella (medlemmar, intressenter, intresseanmälda osv.)
  • använda vår rapportgenerator ”sök och skriv ut”
  • göra grupputskick via e-post kombinerat med vanlig post

Vi visar också webbformulär för nya medlemmar och ”Min sida” för befintliga medlemmar.

Vi gör även en kortare genomgång av fakturamodulen och hur man hanterar inkomna betalningar (OCR fakturor).

Kursledare: Helena Karlsson och Johan Tomtlund

Sista anmälningsdag 24/5!