Blogg

 • Sommar 2021

  5 Jul 2021
  Sommaren är åter här och vi står med ena benet i den efterlängtade semesterperioden. Vi vill i och med detta informera er om våra öppettider under de kommande veckorna och givetvis även önska er en trevlig ledighet.

  Läs mer

 • Juluppehåll

  21 Dec 2020
  Vi kommer att hålla vår telefonväxel stängd från 23 december och öppna den igen 7 januari. Som vanligt går det bra att skicka din fråga via e-post så svarar vi så snabbt vi kan. Vi på Föreningssupport önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer

 • Covid-19 och semestertider

  26 Jun 2020
  Nu närmar vi oss semestertider och ser fram emot sommaren trots rådande Coronapandemi.

  Läs mer

 • Prostatacancerförbundet lanserar ny webbplats

  18 Jun 2020
  Prostatacancerförbundet först ut med att uppgradera till Umbraco CMS. Deras nya webbplats lanserades i maj månad.

  Läs mer

 • God Jul

  23 Dec 2019
  Vår telefonväxel är stängd från 23 december och öppnar igen den 7 januari, då vi har lägre bemanning på vår supportavdelning. Skicka gärna din fråga via e-post så svarar vi så snabbt vi kan. Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer

There are 29 items on 6 pages.