FS Webbplats

Visa att ni finns och varför med en snabb och tillgänglig hemsida

Värva medlemmar, samla gåvor och öka engagemang via hemsidan - varje dag!

Visa upp er och berätta vad ni gör. Håll omvärlden och medlemmar uppdaterade med aktuell information. Bli starkare genom att värva fler medlemmar och öka kassan i föreningen med bidrag och gåvor.

Låt oss hjälpa er med en tillgänglig och snabb webbplats, så att ni kan spegla er verksamhet på rätt sätt. Vi har byggt webbplatser till olika organisationer, allt från livsstilsföreningar till större förbund som exempelvis Prostatacancerförbundet med 27 patientföreningar.

Reach More

Nå ut till fler med en snygg, sökoptimerad och tillgänglig hemsida

Kraven på hemsidor ökar ständigt, oavsett om det gäller säkerhet, funktionalitet eller användarvänlighet.

Låt oss göra det svåra enkelt för er. Vi har full kontroll på koden och utvecklar hållbara och tillgängliga webbplatser. Inga färdiga Wordpress-teman, ingen reklam, inga konstigheter eller dolda krav.

Få fler bidrag och tjäna mer pengar till föreningen

I en rapport från FRII i samarbete med PwC utfördes en undersökning där organisationer fick tala om på vilka sätt de får in flest nya givare. Högst rankat var organisationens egna hemsida.

Med en hemsida från Föreningssupport kan gåvomoduler i medlemssystemet smidigt kopplas samman så att ni kan samla in gåvor, minnes- och högtidsgåvor direkt på webben. Använd enkla och säkra betalsätt som Swish (till ert eget konto) och kontokort.

Gift Crop

Ny webbplats till föreningen?Låt oss prata redan idag!