Medlemsregister

Med medlemsregistret har ni full kontroll över era medlemmar, både gamla och nya. Det automatiska flödet ger minimalt med administration.

Bli medlem

"Bli medlem" är ett färdigt formulär som ni kopplar till er webbplats. Den som ansöker om medlemskap blir direkt en del av medlemsregistret och hanteras i det automatiska flödet.

Medlemsregistrering
Min Sida

Min sida

Med ”Min sida” kan medlemmen själv uppdatera sina personuppgifter. Detta säkerställer att ni alltid har relevant information i registret och därmed ett korrekt underlag för t.ex. bidragsansökan och rapportering

Adressuppdatering med SPAR

Tack vare adressuppdateringar via SPAR (Statens personadressregister) har ni alltid relevant information i registret och därmed ett korrekt underlag för t.ex. bidragsansökan och rapportering

SPAR
Schemalagd Registervard Crop

Schemalagd registervård

Schemalagd registervård är automatiska processer i systemet som rensar bort utträdda och avlidna medlemmar. Detta hjälper er även följa GDPR.

Profilmärkningar

Medlemmarna kan kategoriseras in i grupper med hjälp av profiler som sedan används för t ex riktade epost- eller brevutskick, olika medlemsavgifter, etc.

Tags Crop
Distrikt Crop

Distrikt och lokalföreningar

Systemet stöder uppdelning av organisationer i upp till tre nivåer: Riks-, distrikt- och lokalförening.

Behörighetssystem

Behörighetssystemet gör det möjligt att ge tillgång till specifika delar av organisationen och till olika grader. På så vis kan exempelvis regioner och lokalföreningar enkelt administrera sina medlemmar.

Behorighetssystem Crop
Styrelse Crop

Styrelse och förtroendeuppdrag

Systemet har stöd för att konfigurera och tilldela styrelse-/förtroendeuppdrag inom organisationen. Detta möjliggör en enkel hantering och smidiga kommunikationsvägar till förtroendevalda.

Statistik och rapporter

Flertalet färdiga rapportvyer finns tillgängliga, baserade på historiska data. Detta ger er möjlighet att följa utvecklingen i verksamheten samt få korrekta underlag för exempelvis bidragsansökan och verksamhetsberättelse.

Statistics Crop

+1 000