Små och stora föreningar använder Föreningssupport dagligen

Våra paket är anpassade för att alla typer av föreningar ska hitta en nivå som passar - oavsett om man är en större eller mindre organisation.


ILCO Tarm- uro- och stomiförbundet

Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation vars ändamål är att tillvarata intressen och rättigheter för personer med olika funktionsförändringar i tarmkanalen och urinvägar, samt närstående.

 

"Man behöver bara fråga - ni har en lösning"

Malin Eriksson
Kanslichef, ILCO Tarm- uro- och stomiförbundet

Gå till ILCO:s hemsidaLuleå Hockeyförening

Luleå Hockey är världens nordligaste elitlag i hockey. Föreningen bildades 2 maj 1977 då hockeysektionerna i IFK Luleå och Luleå Sportklubb bröt sig ur och bildade en ny ishockeyförening - Luleå Hockeyförening.

 

"Systemet är lätt att lära sig även utan utbildning. Manualen hjälper vid det mesta man behöver veta och ni har grymt bra support när man mejlar eller ringer"

Luleå Hockey

Gå till Luleå Hockeys hemsidaSvenska Ödemförbundet

SÖF är Sveriges patient- och intresseförening för personer med kroniska ödem. I kroniska ödem ingår: Primära och sekundära lymfödem, lipödem, Dercums sjukdom, venösa ödem, vaskulära anomalier, immobilitetsödem och relaterade komplikationer.

 

"Säkert. Bra support och bemötande."

Svenska Ödemförbundet

Gå till Svenska Ödemförbundets hemsidaTandhälsoförbundet

Tandhälsoförbundet är tandvårdens patient- funktionshinderorganisation. Förbundet ger rådgivning till medlemmar och arbetar för giftfri och säker tandvård och att tandvård ska ingå som del i den allmänna hälso- och sjukvården. Förbundet är medlem i Funktionsrätt Sverige.

 

"Mycket sköts utan att organisationen behöver vara aktiv."

Tandhälsoförbundet

Gå till Tandhälsoförbundets hemsida

Senast uppdaterad 09 februari 2023

Små och stora föreningar använder Föreningssupport dagligen

 

Vill du veta mer?Kontakta oss för en demo redan idag!


Boka personlig demo