Tjäna pengar till din förening

Ett smart sätt att öka intäkterna är att införa ett medlemssystem med integrerad gåvohantering och smidiga betalsätt. Här är några sätt hur du kan generera pengar till din förening genom att använda ett medlemssystem.

FS Gift (2)
  • Enkel gåvohantering: Genom en modern gåvomodul kan du enkelt hantera och följa upp gåvor från medlemmar och privatpersoner. Du kan enkelt ta emot gåvor och automatiskt skapa högtidsbrev, minnesbrev och underlag som behövs för att rapportera till skattemyndigheter och liknande. Dessutom kan du enkelt se vilka givare som skänkt gåvor och även ta kontakt med dem för att uppmuntra till fortsatt stöd.

  • Effektiv fakturering och betalning: Ett medlemssystem med automatiserad fakturering och säkra betalsätt för medlemmarna gör det enkelt att hantera och följa upp medlemsavgifter. Du får översikt på vilka medlemmar som har betalat eller inte och kan välja att skicka ut påminnelsebrev manuellt eller automatiskt. Du kan även se totala intäkter från medlemsavgifter och jämföra dem med tidigare år.

  • Minimerad administration: Genom att använda smarta funktioner i ett medlemssystem minskar du den tid och de resurser som krävs för administrativa sysslor som medlemshantering, gåvohantering, fakturering och betalningar. Du kan enkelt effektivisera dessa arbetsuppgifter och minimera den manuella arbetsbördan, samtidigt som du sparar tid och pengar.

  • Nå ut till fler medlemmar: Med en användarvänlig hemsida till föreningen eller förbundet värvar ni fler medlemmar, ökar engagemanget och gör er synliga på internet dygnet runt.

Vill du veta mer?

Senast uppdaterad 28 februari 2023

Fs Starta Förening
14 mars 2023

Starta förening

Att starta en förening kan vara ett spännande och meningsfullt sätt att engagera sig i en sak eller ett ämne som man bryr sig om. I detta blogginlägg ger vi några tips och råd att tänka på när man ska starta en förening.

Läs mer

FS Gemet
10 mars 2023

Vad är ett medlemssystem?

Ni har säkert hört talas om medlemssystem och medlemsregister. Men vad är det och vad innehåller det?

Läs mer

FS Member Mockup
27 februari 2023

Fördelar för dig som medlemsansvarig i föreningen

Som medlemsansvarig i en förening har du en viktig roll i att säkerställa att föreningen fungerar på ett smidigt och effektivt sätt. Ett av de mest effektiva sätten att förbättra dina medlemsrelaterade uppgifter är att införa ett medlemssystem.

Läs mer


Alla inlägg