Tjäna pengar till föreningen

Ett smart sätt att öka intäkterna är att införa ett medlemssystem med integrerad gåvohantering och smidiga betalsätt. Här är några sätt hur du kan generera pengar till din förening genom att använda ett medlemssystem.

FS Gift (2)

Enkel gåvohantering

Genom en modern gåvomodul kan du enkelt hantera och följa upp gåvor från medlemmar och privatpersoner. Du kan enkelt ta emot gåvor och automatiskt skapa högtidsbrev, minnesbrev och underlag som behövs för att rapportera till skattemyndigheter och liknande. Dessutom kan du enkelt se vilka givare som skänkt gåvor och även ta kontakt med dem för att uppmuntra till fortsatt stöd.

Snabb medlemsfakturering

Ett medlemssystem med automatiserad fakturering och säkra betalsätt för medlemmarna gör det enkelt att hantera och följa upp medlemsavgifter. Du får översikt på vilka medlemmar som har betalat eller inte och kan välja att skicka ut påminnelsebrev manuellt eller automatiskt. Du kan även se totala intäkter från medlemsavgifter och jämföra dem med tidigare år.

Minskad administration

Genom att använda smarta funktioner i ett medlemssystem minskar du den tid och de resurser som krävs för administrativa sysslor som medlemshantering, gåvohantering, fakturering och betalningar. Du kan enkelt effektivisera dessa arbetsuppgifter och minimera den manuella arbetsbördan, samtidigt som du sparar tid och pengar.

Nå ut till fler medlemmar

Med en användarvänlig hemsida till föreningen eller förbundet värvar ni fler medlemmar, ökar engagemanget och gör er synliga på internet dygnet runt.

Vill du veta mer?

Senast uppdaterad 26 april 2023

Umbraco Utbildning Hos PCF
3 oktober 2023

Utbildning i webb hos Prostatacancerförbundet

I veckan har vi varit hos Prostatacancerförbundet och utbildat lokalföreningar i webbverktyget Umbraco.

Läs mer

Medlemssystem Fördelar För Medlemmar
9 maj 2023

Medlemssystemets fördelar för medlemmar

Att ha ett medlemssystem är en viktig del av en välfungerande föreningsverksamhet. Genom medlemssystemet kan medlemmar få tillgång till viktig information såsom nyheter, evenemang och annat som rör föreningen. Dessutom kan medlemssystemet hjälpa medlemmar att hantera sitt eget medlemskap.

Läs mer

Föreningssupport Medlemssystem
25 april 2023

Underlätta för styrelsen

Ett medlemssystem kan erbjuda många fördelar för styrelsen i en förening eller förbund. Från ökad insyn och kontroll till automatisering av administrativa uppgifter och bättre rapportering och analys av medlemsdata. Läs vidare för att ta reda på hur ett medlemssystem kan hjälpa er styrelse att bli mer effektiv och produktiv.

Läs mer


Alla inlägg